Nowe wydania zeszytów branżowych – QAFP

Szanowni Państwo,

Informujemy, że z dniem 1 marca 2020 roku wchodzą w życie nowe wydania zeszytów branżowych Systemu QAFP:

  1. Wymagania dla Systemu QAFP wyd. 5 z dnia 02.09.2019
  2. Kulinarne mięso wieprzowe wyd. 5 z dnia 02.09.2019
  3. Tuszki, elementy i mięso z kurczaka i indyka wyd. 4 z dnia 02.09.2019
  4. Wędliny wyd. 5 z dnia 02.09.2019

Do 29 lutego 2020 roku obowiązują zapisy następujących zeszytów branżowych:

  1. Wymagania dla systemu QAFP wyd. 4 z dnia 24.12.2013
  2. Kulinarne mięso wieprzowe wyd. 4 z dnia 24.12.2013
  3. Tuszki, elementy i mięso z kurczaka i młodej polskiej gęsi owsianej wyd. 3 z dnia 24.12.2013
  4. Wędliny wyd.4 z dnia 18.03.2016

Informacje na temat zeszytów branżowych znajdują się na stronie Administratora Systemu pod adresem: https://www.qafp.pl/zostan-uczestnikiem/